Spring naar content

Iedere zaak is uniek en vraagt om een eigen aanpak en een op maat gemaakte oplossing. LYS advocaten adviseert, bemiddelt en procedeert bij alle geschillen op het gebied van familie en erfrecht.

Advocatuur

U kunt ons inschakelen in de rol van advocaat als u behoefte heeft aan advies, een second opinion of persoonlijke rechtsbijstand.

Mediation

Een geschil is vaak beter in overleg op te lossen, zonder dat daar een derde partij bij betrokken is (zoals een rechter). Zeker bij geschillen in de familiesfeer, waarbij de partijen (ex-)echtgenoten zijn, ouders, kinderen of broers of zussen.

Overlegscheiding

Als u uw scheiding op een respectvolle manier en onder begeleiding van professionals direct goed wilt regelen, dan is de overlegscheiding, het wordt ook wel genoemd ‘collaborative divorce’ iets voor u.

Internationaal

LYS Advocaten geeft advies en ondersteuning bij zaken die internationale aspecten hebben. Dit is veelal het geval indien u ofwel in het buitenland bent gehuwd en of in het buitenland hebt gewoond voor langere tijd of indien u op meerdere locaties over de wereld vermogensbestanddelen in eigendom heeft.

Advies

Wilt u advies over uw positie in een familie of erfrechtelijk geschil? Of wilt u weten hoe u er juridisch voor staat in een echtscheiding of nalatenschap?

This site is registered on wpml.org as a development site.