Skip to content

Over ons

“Ik ben gespecialiseerd in het personen- en familierecht met een focus op internationaal privaatrecht. Vóór mijn studie Nederlands recht studeerde ik klassieke muziek aan het Rotterdam Conservatorium op het instrument dwarsfluit. De bevlogenheid, ijzeren discipline en creativiteit die ik toen heb ontwikkeld, komen goed van pas in mijn huidige werk.”

“Alweer 30 jaar werk ik in het personen- en familierecht. Het zwaartepunt van mijn werk ligt bij complexe scheidingszaken en alimentatiegeschillen. Dat doe ik als advocaat of overlegscheidingsadvocaat voor één partij of als mediator voor beiden. Ik heb gewerkt bij gerenommeerde kantoren zoals Nauta Dutilh in Rotterdam, Krans & van Hilten en als advocaat-partner bij van Hilten in Den Haag. Mijn overtuiging is dat je meer bereikt met onderhandelen dan procederen.”

“Ik werk al 30 jaar met plezier als advocaat-mediator, nadat ik eerst in de journalistiek en bij het parket van de Officier van Justitie heb gewerkt. Al snel heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van het personen- en familierecht. Naast mijn werk als advocaat-mediator ben ik al 17 jaar actief als rechter-plaatsvervanger”.

Bente van Baaren

Office manager

“Ik werk sinds 1999 voor de advocaten van LYS Advocaten en ben het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten. Neemt u voor het eerst contact op met LYS Advocaten? Dan krijgt u mij aan de telefoon.”

This site is registered on wpml.org as a development site.